Lag nummer 2 - IBF Falun

Skrivet 28 juli 2020 17:36
Ändrad 29 juli 2020 14:36


Lag nummer två att presenteras är IBF Falun som liksom GS86 deltar i båda klasserna. Vi har frågat Magnus Röhnisch, tränare i laget hur det ser ut inför DJ Invitational. Här kommer svaren.

Hur tycker du att er trupp ser ut nu kontra perioden för laget i April månad?

Vi har en bredare o jämnare trupp + de flesta är födda 03/04 så förhoppningsvis är vi starkare än fjolåret.

Hur kommer ni förbereda er inför den här cupen?

Vi har kört fys tillsammans sedan mitten på maj o ett innebandypass i veckan för de som bor i Falun. Sista veckan innan cupen samlas vi för 3 st gemensamma träningar.

Hur reser ni hit till Stockholm?

Minibussar o bilar.

Vem är lagets clown?

Tova Hahn

Vem är lagets slarver?

Wio Persson

Vilken spelare får sitt genombrott i år?

Bella Forsling

Vem ska man hålla koll på hos er?

Väldigt svårt..... finns många att välja mellan men våra målvakter Sanna Sander o Tilde Gidlund hade en hög lägsta nivå hela förra säsongen.

Berätta lite om er resa i JAS serien den gångna säsongen:

Kom som ny tränare till IBF Falun förra säsongen o hade lite koll på deras spelare sedan tidigare o visste att det fanns talanger i klubben. Efter en bra inledning på säsongen 19/20 med lyckade cuper o DJ 18 kval så hade vi i staben/tjejerna lagt målet för JAS, det skulle vara 1 el 2a serien. Vi lyckades ta 1a platsen efter en fantastisk prestation av alla tjejer. Vi växte under hela säsongen både som individer o lag. Alla hade verkligen sett fram emot att möta Örnsköldsvik i ett avgörande kval till festen o planerna att spetsa formen grusades inte bara för oss utan för alla.

Hur ser ni på för ert lag om JAS säsongen 2020/2021?

I o m att vi har så bra samarbete med våra innebandyskolor som finns i Falun (Niu o Hagströmska) med väldigt duktiga tränare/ledare/lärare/medmänniskor så vet vi nu att det kommer fyllas på med många talanger som vill spela för oss+ att det är en hel del väldigt talangfulla 05 or som också vill vara med o tävla. Så inför denna säsong kommer vi vara ännu bättre rustade inför alla dessa härliga matcher/cuper mm än förra säsongen. Vad målet är/ blir, ja det ska tjejerna själva bestämma.

Vem blir slutsegrare i cupen tror du/ni i de båda klasserna?


Om man går på vinterns resultat så ser Åkersberga ut att vara starka i JAS. I DJ18 så tror jag även där Åkersberga.

Vi önskar även Falun lycka till i DJ Invitational.

Nästa nyhet: Första lagpresentationen - GS86

Skrivet 27 juli 2020 18:49
Idag inleder vi en presentation av samtliga lag som deltar i DJ Invitational. Först ut är GS86 som kommer att delta i båda klasserna. Vi har frågat Per Johansson, tränare för laget hur läget är mitt i sommaren inför cupen. Hur tycker du att er trupp ser ut nu kontra perioden för laget i April månad? Identisk, vi kör rakt av med samma tjejer som spelade i april. Hur kommer ni förbereda er infö... Läs mer