Tredje laget - Bele Barkarby IF

Skrivet 29 juli 2020 14:42
Ändrad 29 juli 2020 14:52Idag lyssnar vi till Bele Barkarbys tränare Pontus Lindblom som berättar om läget inför DJ Invitational. Bele var inte helt klara för Playoff då d hade behövt vinna den sista avbrutna omgången för att komma före Sirius.

Hur tycker du att er trupp ser ut nu kontra perioden för laget i April månad?

Truppen ser snarlik ut den vi hade under föregående säsong. Vi har både tappat några spelare men även fyllt på truppen med en del 04/05or från de egna leden. Truppen ser stark och jämn ut där många duktiga spelare är med och konkurrerar om platserna. Rent fysiskt bör vi ligga på en betydligt högre nivå kontra april månad med en stark försäsong i ryggen.

Hur kommer ni förbereda er inför den här cupen?

Förberedelserna blir aningen speciella på grund av den rådande situationen men ända sedan förra säsongen stängdes ned har vi arbetat stenhårt med en av de längre försäsongerna någonsin tror jag. Vi kommer dock att ha en del avsaknad av timmar i hall vilket kan påverka det tekniska. Förhoppningsvis kan vi snabbt få en bra känsla och prestera även vad gäller den biten.

Hur reser ni hit till Stockholm?

Resan för vår del blir inte så värst lång. Hallarna vi kommer att spela i är hyfsat välbekanta vilket förhoppningsvis ger oss en liten fördel.

Vem är lagets clown?

Vi har en del spexiga lirare i laget vilket kan innebära en del schyssta målgester, håll utkik så får ni se!

Vem är lagets slarver?

På planen har vi full koll. Utanför är det dock flertalet som slarvar.. svårt att välja...

Vilken spelare får sitt genombrott i år?

Vi kommer att få se flera spelare blomma ut i år. Vi är ett ungt lag med många otroligt duktiga innebandyspelare, där många har väldigt stora möjligheter till att ta stora kliv denna säsong.

Vem ska man hålla koll på hos er?

Vi är ett lag som besitter mycket kvalitet där det inte riktigt går att peka ut någon speciell. Många duktiga spelare där de tillsammans bildar ett starkt kollektiv som blir svåra att rå på. Håll koll på alla blir nog tipset.

Berätta lite om er resa i JAS serien den gångna säsongen

Säsongen startade minst sagt knackigt med en tung förlust mot Väsby i premiären men efter det rullade det på och serien delades snabbt upp i ett toppstrid mellan oss, Västerås och Sirius. Vi gjorde en hel del fina resultat under med många tunga avgöranden i slutsekunderna. Efter jul, när toppen tjatat till sig, tappade vi en del poäng mot hårt jobbande motstånd vilket satte oss i en liten knepig sits. Vi hade precis innan säsongen stängdes ned en otroligt viktig hemmamatch för att kunna säkra andraplatsen. Tråkigt nog blev den aldrig av och avgörandet lika så.

Hur ser ni på för ert lag om JAS säsongen 2020/2021?

JAS säsongen 20/21 blir minst sagt spännande där vi hamnat i en otroligt rolig grupp men många duktiga lag. Det kommer utan tvekan att bli en hel del tuffa bataljer mot flera bra, inte bara Stockholmslag utan även lagen från Uppsala. Känslan är bra och förhoppningsvis kan vi bjuda på rolig innebandy där vi precis som förra säsongen får med oss fina skalper både hemma i Björkeby och på bortaplan.


Vem blir slutsegrare i cupen tror du/ni i dom båda klasserna?

Ska man se till förhandstipset och hur det såg ut i slutet på den avbrutna säsongen så måste Åkersberga vara favoriter i båda klasserna. Men skrällvarning i DJ17 klassen.

Vi önskar Bele Barkarby stort lycka till i DJ Invitational!

Nästa nyhet: Lag nummer 2 - IBF Falun

Skrivet 28 juli 2020 17:36
Lag nummer två att presenteras är IBF Falun som liksom GS86 deltar i båda klasserna. Vi har frågat Magnus Röhnisch, tränare i laget hur det ser ut inför DJ Invitational. Här kommer svaren. Hur tycker du att er trupp ser ut nu kontra perioden för laget i April månad? Vi har en bredare o jämnare trupp + de flesta är födda 03/04 så förhoppningsvis är vi starkare än fjolåret. Hur kommer ni förber... Läs mer